cb biogen

Biogen ha reportat un benefici net atribuïble de 534,6 milions de dòlars, xifra que suposa una caiguda del 34,18% en comparació amb el mateix període de l'any anterior. Això suposa un benefici per acció de 3,62 dòlars, 0,74 dòlars per sota del previst pel consens del mercat.

  • 208,90$
  • 3,18%

S'ha arribat a aquestes xifres després que els ingressos totals del primer trimestre fossin de 2.543 milions de dòlars, disminuint un 6% respecte a l'any anterior en moneda real i un 5% en moneda constant.

El segment d'esclerosi múltiple, incloent-hi els cànons de les vendes d'Ocrevys, han arribat als 1.647 milions de dòlars, xifra que ha suposat un 3% menys en comparació amb el mateix període del 2021, mentre que Spinraza ha suposat 473 milions de dòlars, un 9% menys; i Rituzan/Gazyva ha obtingut 147 milions, un 18% menys.

El cost de les vendes al primer trimestre, d'acord amb els criteris GAAP i no GAAP, han estat de 754 milions de dòlars, enfront dels 478 milions de dòlars del mateix període però del 2021. Aquestes dades inclouen càrrecs resultants de les cancel·lacions d'inventari d'Aduhelm, així com 45 milions en càrrecs per capacitat ociosa.

SUBSTITUCIÓ DEL SEU CEO

"Estem decebuts per la recent decisió de cobertura de Medicare per a Aduhelm", ha afirmat Michel Vounatsos, conseller delegat de Biogen, que serà substituït al càrrec, tal com ha anunciat la companyia. "Me'n vaig en un moment prometedor per a Biogen, amb un notable potencial de creació de valor, i espero treballar amb el meu successor en una transició sense problemes", ha indicat, tal com recull el comunicat de la companyia.

"Apreciem les importants contribucions de Michel a Biogen. Ha transformat l'empresa en un líder mundial en neurociència. Sempre posa els pacients en primer lloc, impulsat per un ferm compromís amb la innovació i els avenços científics que poden marcar la diferència a la vida de les persones que s'enfronten a malalties devastadores. Ens complau que Michel segueixi dirigint l'empresa fins que es nomeni un successor i que ajudi a garantir una transició fluida cap a un nou director general", ha assenyalat Stelios Papadopoulos, president del Consell d'Administració de la companyia.

Noticias relacionadas

contador