ep archivo - aerogeneradores de audax renovables
AUDAX RENOVABLES - Archivo

Audax Renovables ha incrementat el seu benefici durant el primer trimestre de l'exercici 2021, i ha arribat a la xifra d'1,5 milions d'euros, un 6% superior respecte al mateix trimestre de l'exercici precedent, tot i continuar en la situació de pandèmia, segons han informat en un comunicat.

  • 1,74€
  • -2,36%

"Els avantatges de la integració vertical, sumat al gir estratègic donat per la companyia el 2020 així com la incorporació de la seva filial a Hongria", segons han informat, li han permès incrementar la seva facturació durant el primer trimestre del present exercici fins als 340 milions d'euros, un 45% superior que el mateix període de l'any anterior, situant el seu EBITDA als 12,8 milions d'euros.

Respecte a l'anunci emès per la Societat a inicis del present exercici, en relació amb la incorporació al seu portafoli d'una cartera de 1.942 MWp en projectes de generació que es troben en diferents estats de tramitació, "el grup té plena confiança en què aquests suposen un canvi de dimensió molt rellevant en la seva futura estructura d'ingressos, així com pel que fa al compromís amb la sostenibilitat i el medi ambient, situant la cartera total del Grup en 2,5 GW.

Cal destacar que tot i la difícil conjuntura, el Grup va ser capaç d'iniciar els treballs de construcció en plena pandèmia de 60 MWp a les províncies de Guadalajara, Toledo i Huelva. En relació amb l'activitat de comercialització, el nombre de clients ha crescut un 48% respecte al mateix trimestre del l'any anterior, situant-se en 540.000 punts de subministrament actius, cosa que permet al Grup Audax mantenir-se com la primera comercialitzadora independent de llum en el segment PIME a Espanya.

Aquest increment en el nombre de clients ha permès al Grup incrementar l'energia subministrada en un 63% superior respecte al mateix període de l'exercici anterior, situant-se en 4,4 TWh. Tot això malgrat seguir afrontant un exercici extremadament complicat derivat dels impactes generats per la COVID-19, el Grup ha aconseguit incrementar els seus ingressos un 45% superior al mateix període del 2020, a causa principalment, d'un increment en els preus mitjans del trimestre dels mercats així com a un major volum de l'energia subministrada.

Tot i l'actual conjuntura provocada per la COVID-19, la companyia "no ha patit cap impacte sobre les seves estratègies d'inversió i finançament". "Audax Renovables compta amb una posició financera sòlida i còmoda que li permetrà seguir amb el seu full de ruta pel que fa al desenvolupament i construcció de la seva cartera de projectes fotovoltaics durant els pròxims mesos", han agregat. Així mateix, la companyia complirà amb el seu pla estratègic.

Noticias relacionadas

contador