ep aerogeneradores de audax renovables
AUDAX RENOVABLES - Archivo

Audax Renovables puja en borsa (+2,8%; 2,35 euros) després de l'entrada al seu capital dels propietaris de Mayoral, la família Domínguez, que té participacions rellevants en altres empreses cotitzades del Mercat Continu i que recentment va vendre les seves accions en MásMóvil per 243 milions d'euros amb grandíssimes plusvàlues.

  • 1,78€
  • -0,11%

La família Domínguez ha invertit uns 56 milions d'euros per comprar el 5,86% d'Audax Renovables, companyia controlada pel seu fundador, José Elías, màxim accionista amb el 67% del capital.

Els propietaris de Mayoral, amb seu a Màlaga, inverteixen en 'smallcaps' espanyoles per diversificar la seva fortuna a través del seu patrimonial Indumenta Pueri. De fet, són accionistes de llarg termini d'Unicaja, Adolfo Domínguez, Laboratoris Rovi, Adolfo Domínguez, Renta 4, Miquel & Costas, CAF i Azkoyen.

Segons la llista dels més rics d'Espanya que publica Forbes, Rafael Domínguez de Gor, el propietari de Mayoral, compta amb una fortuna de 500 milions d'euros i se situa al lloc 40 del rànquing.

Tot i que la direcció executiva de Mayoral està en mans de Manuel Domínguez de la Maza, conseller delegat i director general. I el sotsdirector general n'és Rafael Domínguez de la Maza. La companyia va tancar 2019 amb una facturació estimada de 365 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador