ep archivo   adolfo dominguez 20230120082003
ADOLFO DOMÍNGUEZ - Archivo

Els números vermells d'Adolfo Domínguez van créixer un 27% als nou primers mesos del seu exercici fiscal (de març a novembre). Un període en què la companyia va registrar unes pèrdues de 2,7 milions d'euros.

  • 5,38€
  • 4,26%

Tot i això, la companyia va aconseguir un benefici net de 700.000 euros durant el seu tercer trimestre (de setembre a novembre). D'aquesta manera, encadena dos trimestres amb un resultat net positiu.

Pel que fa a les vendes, entre el març i el novembre creixen un 13,2% respecte al mateix període de l'any anterior, fins als 83,8 milions d'euros, gràcies a la posada en marxa de projectes d'innovació, cosa que ha impulsat l'activitat de la companyia.

Les vendes d'Adolfo Dominguez pugen a tots els mercats en què té presència, amb augments del 10,5% a Europa i del 19,9% a nivell internacional.

A més, durant els nou primers mesos del seu exercici fiscal, les vendes en línia d'Adolfo Domínguez han augmentat un 25%.

Per la seva banda, al tercer trimestre acumulat, la companyia ha obtingut un resultat operatiu (EBITDA) de 9,7 milions, un 25,2% més que durant el mateix període del 2022.

"Sumem un nou trimestre de bon exercici. Les vendes continuen creixent a doble dígit i seguim millorant la nostra rendibilitat. Posem el focus en la renovació de la nostra xarxa comercial, amb ubicacions premium, alhora que aconseguim noves audiències en línia que impulsen el nostre comerç electrònic", ha destacat Antonio Puente, conseller delegat del grup Adolfo Domínguez.

Noticias relacionadas

contador