dl adidas ag dax germany sportswear apparel clothing brand logo 20230308
Sharecast graphic / Josh White

Adidas avança posicions aquest dimarts després d'anunciar ahir uns resultats preliminars del segon trimestre millors del previst, amb un creixement en vendes comprables pla (enfront del -9% estimat pel consens) i un EBIT de 176 milions d'euros (enfront dels -32 milions d'euros estimats pel mercat). Tot això, gràcies a les vendes de Yeezy des de finals de maig i a una evolució lleugerament millor del previst de la resta de negocis.

  • 227,70€
  • -0,52%

Aquesta circumstància ha permès a la marca de roba esportiva elevar la guidance per al 2023 fins a una caiguda de les vendes comparables d'un dígit mitjà (enfront del retrocés de dígit alt previst abans i enfront del -6% del consens) i una potencial pèrdua de -450 milions d'euros en EBIT (enfront dels -700 milions anteriors), en cas de no donar sortida als restants inventaris de Yeeze. A més, manté indicacions de break-even operatiu excloent-ne tots els one-offs.

El grup publica els comptes el proper 3 d'agost.

"L'entorn és complicat en un context de moderació del consum i un poder adquisitiu decreixent dels consumidors per l'elevada inflació", assenyalen els experts de Bankinter. "A mitjà termini, sí que és raonable esperar que el grup recuperi taxes de creixement d'ingressos d'un dígit mitjà/alt", afegeixen.

Noticias relacionadas

contador