• El 'hedge fund' Marshall Wace també ha realitzat diversos canvis en la seva inversió baixista i l'ha deixat al 3,3%
blackrock
Archivo / Blackrock

El capital de DIA segueix sent un formiguer de moviments dels fons de cobertura. Quatre fons han modificat les seves posicions curtes al juliol, mes en què les accions de la cadena de supermercats corregeixen un 3%. Aquest dimecres, el valor cotitza amb lleus descensos.

  • 766,55$
  • 1,26%

Dia

  • 0,01€
  • 2,33%

DIA és el valor de la borsa espanyola més pressionat pels 'curts', que controlen un 24,86% del capital apostat contra l'evolució de les accions. És a dir, el nivell més alt a la borsa espanyola des que la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) publica aquests registres.

Un total de 10 inversors institucionals tenen una posició curta superior al 0,5% del capital, llindar a partir del qual el regulador publica els seus noms. Entre ells, quatre han variat els seus inversors en aquest mes. Els últims han estat BlackRock i Marshall Wace que ho han fet aquesta setmana.

En el cas del gegant nord-americà de la gestió d'actius, els seus vehicles han disminuït la seva posició curta des de l’1,12% fins al 0,97%. Per la seva banda, el fons britànic Marshall Wace ha realitzat diverses variacions. En acabar juny en controlava el 3,47% que havia disminuït des del 3,6%. Després ho va reduir fins al 3,27%, i aquesta setmana ha incrementat el percentatge fins al 3,3%.

Així mateix, aquest mes Capital Fund Management ha augmentat des del 0,69% fins al 0,7%. Mentre que GLG Partners l'ha reduït des de l'1,41% fins a l’1,36%. Per sobre del 0,5% també tenen posicions curtes Highbridge Capital Management (0,57%), AKO Capital (2,06%), Soros Fund Management UK (0,5%), Canada Pension Pla Investment Board (0,67%), UBS Asset Management (1,54%) i Darsana Capital Partners (1,23%).

Noticias relacionadas

contador