ep donald trump 20190825102230
Contacto

"No tenim un problema amb els aranzels, tenim un problema amb la Fed. No tenen ni idea". Així de directe ha estat el nou atac que ha llançat Donald Trump contra la independència de la Reserva Federal dels Estats Units, el banc central més poderós del món.

En el seu compte de Twitter, el president nord-americà ha tornat a carregar contra l'organisme monetari dirigit per Jerome Powell per no abaixar els tipus d'interès fins a prop del 0%, com a ell li agradaria.

"L'euro està caient davant del dòlar 'com boig', donant-los un gran avantatge d'exportació i fabricació... i la Fed NO FA RES! El nostre dòlar és ara el més fort de la història. Sona bé, oi? Excepte per a aquells (fabricants) que fabriquen productes per a la venda fora dels EUA", ha assenyalat Trump.

Posteriorment, ha afegit que "no tenim un problema d'aranzels (estem jugant amb jugadors dolents i injustos), tenim un problema amb la Fed. No tenen ni idea!"

Finalment, Trump ha dit que "si la Fed retallés (els tipus), tindríem una de les majors pujades del mercat de valors en molt de temps. Les companyies mal administrades i febles culpen intel·ligentment aquests petits aranzels en lloc de a si mateixos per una mala gestió... i qui pot realment culpar-los per fer-ho? Excuses!"

Noticias relacionadas

contador