• En la seva opinió, el mercat subestima la capacitat d'acord entre els republicans de la Cambra de Representants i del Senat
cbstopwallstreet

L'aprovació de la reforma fiscal als Estats Units pot provocar un ral·li del 5% a Wall Street, segons estimen els analistes de JP Morgan, que reconeixen que el mercat no ha descomptat en la seva totalitat aquest factor.

  • 38.239,66
  • -

Segons els seus càlculs, la rebaixa d'impostos a empreses i ciutadans pot impulsar en 12 dòlars la previsió mitjana de beneficis per a l'S&P 500. Segons la seva opinió, l'índex ha descomptat aquesta estimació amb uns guanys del 3%, però encara li queda un recorregut addicional del 5% per descomptar en la seva totalitat.

Segons JPMorgan, el mercat segueix tenint molts dubtes sobre l'aprovació final de la reforma fiscal i tan sols atorga entre un 20% i un 30% de probabilitats que surti endavant. Però la seva previsió és que sigui aprovada, perquè el mercat subestima la capacitat d'acord entre els republicans de la Cambra de Representants i del Senat, que han d'acordar de manera conjunta la llei definitiva.

En aquest sentit, el Comitè de Pressupostos del Senat dels EUA va aprovar amb 12 vots a favor i 11 en contra, però amb tots els potencials dissidents republicans votant a favor, el projecte de llei tributària, pas imprescindible perquè, probablement aquest dijous sigui votat i aprovat pel Senat.

Posteriorment, els republicans de la Cambra de Representants i del Senat hauran d'acordar un projecte de llei definitiu que sigui aprovat pels dos cambres i signat pel president.

Noticias relacionadas

contador