coronavirus-le-risque-pour-la-population-us-tres-faible-dit-trump

Els Estats Units s'han convertit aquest dijous a la nit en el país amb més casos confirmats de coronavirus del món, amb un total de 82.404 infectats. Es situa per davant de la Xina i d'Itàlia, que fins ara lideraven el registre.

Segons l'últim balanç fet públic per la Universitat Johns Hopkins sobre la base de les dades oficials recopilades, la Xina i Itàlia compten amb 81.782 i 80.589 casos, respectivament. No obstant això, Itàlia continua sent el país amb major nombre de morts per Covid-19, 8.215.

El país nord-americà, per part seva, ha mantingut un ritme de creixement accelerat durant les últimes setmanes, i ha registrat el seu rècord d'augment de casos. Només durant últimes 24 hores, han donat positiu més de 12.000 persones, mentre que la xifra de morts és superior a 1.160.

L'augment de casos és el més gran registrat als Estats Units --on el principal focus d'infecció és l'estat de Nova York, amb més de 37.000 casos-- després de la xifra de més de 10.000 contagis que va comptabilitzar el passat 23 de març.

Noticias relacionadas

contador