ep una joven comprando en una tienda china en la segunda semana de la fase 1 en sevilla a 20 de mayo
Eduardo Briones - Europa Press
37.068,35
  • -
  • -2,66%

Les accions a Àsia-Pacífic han pujat en la seva majoria en el comerç de dimecres, ja que una enquesta privada va mostrar que el creixement de l'activitat del sector de serveis de la Xina es va desaccelerar bruscament al gener.

Les accions de la Xina continental han pujat a la tarda, i l'índex compost de Xangai ha avançat un 0,2%, mentre que el component de Shenzhen ha guanyat un 0,55%. L'índex Hang Seng de Hong Kong s'ha apartat de la tendència i ha caigut un 0,47%.

L'índex de gestors de compres de serveis Caixin/Markit de gener es va situar a 52, xifra que representa el creixement més lent dels últims nou mesos. En comparació amb la lectura de desembre, que va ser de 56,3.

Els nivells superiors a 50 en les lectures del PMI representen una expansió, mentre que els inferiors a aquest nivell signifiquen una contracció. Les lectures del PMI són seqüencials i mostren una expansió o contracció mensual.

L'índex MSCI més ampli d'accions d'Àsia-Pacífic fora del Japó ha pujat un 0,63%.

Pel que fa a les notícies corporatives, les accions d'Alibaba, que cotitzen a Hong Kong, han caigut un 3,85% en les operacions de la tarda, tot i que el gegant tecnològic xinès va informar que la seva divisió del núvol era rendible per primera vegada. L'empresa de comerç electrònic està tractant de recaptar fins a 5.000 milions de dòlars a través de bons denominats en dòlars nord-americans, ha dit una persona familiaritzada amb l'assumpte a CNBC.

Noticias relacionadas

contador