asiacbtecnologia
37.934,76
  • 306,28
  • 0,81%

Les accions d'Àsia-Pacífic han deixat guanys en les operacions de dijous, ja que els inversors han reaccionat a la publicació de dades a Austràlia i la Xina. El Kospi de Corea de Sud lidera els guanys a la regió en pujar un 1,01%.

Les accions de la Xina continental han pujat a la tarda, amb el compost de Xangai pujant un 0,38%, mentre que el component de Shenzhen ha avançat un 0,445%. L'índex Hang Seng de Hong Kong ha cedit un 0,4%.

Una enquesta privada publicada dijous ha mostrat l'alentiment del creixement de l'activitat dels serveis xinesos al maig. L'índex de gestors de compres de serveis Caixin/Markit de maig es va situar en 55,1, per sota de la lectura de 56,3 d'abril. Així i tot, es va situar molt per sobre del nivell de 50 que separa l'expansió de la contracció.

Les lectures del PMI per sobre de 50 representen una expansió, mentre que les que estan per sota d'aquest nivell signifiquen una contracció. Les lectures del PMI són seqüencials i representen l'expansió o la contracció mes a mes.

Al Japó, el Nikkei 225 ha guanyat un 0,47%, mentre que l'índex Topix ha avançat un 0,83%.

Les accions a Austràlia també han pujat, amb l'S&P/ASX 200 pujant un 0,44%. Les vendes al detall d'Austràlia van augmentar un 1,1% intermensual a l'abril, en termes desestacionalitzats, segons les dades publicades dijous a la Oficina d'Estadística del país.

L'índex MSCI més ampli d'accions d'Àsia-Pacífic fora del Japó ha guanyat un 0,33%.

Noticias relacionadas

contador