cbasia93 short1

Els principals parquets del continent asiàtic han tornat al vermell aquest dilluns, després del rebot de les borses de la regió de divendres que van mitigar la sagnia de la setmana passada. En nombrosos índexs, les caigudes han vorejat l'1%, mentre que molt pocs han tancat amb pujades.

  • 25,47€
  • -0,51%

Els valors financers i tecnològics han llastat el Nikkei (-1,87%), amb caigudes tan pronunciades com la de SoftBank, que s'ha deixat un 7,27%, pels rumors sobre els seus llaços amb inversors saudites. A més, l'auge del ien també ha pesat sobre el selectiu de referència nipó.

En altres llocs, el Hang Seng ha tancat amb un caiguda de l’1,30%, similar a la soferta als parquets de la Xina continental, d'un 1,29% i un 1,59% a Xangai i Shenzhen, respectivament. El Kospi sud-coreà també s'ha deixat un 0,87% al tancament.

Al Pacífic, l’ASX200 ha conclòs la sessió amb un declivi de l'1%, mentre la borsa de Nova Zelanda ha acabat pràcticament plana. Singapur també s'ha deixat més d'un 0,60%, mentre que Tailàndia i Malàisia han acabat en el verd.

Noticias relacionadas

contador