• El Shanghai Composite remunta un altre 1%
cbasia01ks92

El rebot a les borses mundials s'ha prolongat a Àsia aquest dimarts. Després de la recuperació amb la qual van arrencar la setmana, els principals parquets del continent rubriquen la seva segona jornada al verd, a excepció del Nikkei, que es deixa al tancament un 0,65%.

  • 40.168,07
  • -1,46%

La fortalesa del ien, que ha marcat un nou màxim de cinc mesos contra el dòlar, fins als voltants dels 108,00 iens ha mantingut l'índex nipó lligat en curt i no ha pujat al carro de les pujades globals, per ara.

El Hang Seng de Hong Kong retalla els seus guanys fins a l’1,57% en terreny positiu amb el qual conclou la jornada, després d'haver pujat més d'un 2% durant bona part de la jornada. A la Xina continental, el Xangai puja un 1%, mentre l’índex Shenzhen ho fa un 0,73%.

L'optimisme es contagia també al Kospi sud-coreà, que remunta altre mig punt, fins al voltant dels 2.400 punts. Les borses del Pacífic sí que entren en terreny positiu aquesta jornada, amb un auge del 0,60% en l’ASX200 australià i del 0,78% en el selectiu de referència de Nova Zelanda.

Tailàndia, sobre un altre 0,20%, igual que Malàisia. Bombai i Singapur pugen un 0,8% cadascuna.

Noticias relacionadas

contador