Nikkei

Les accions d'Àsia-Pacífic han deixat pujades aquest dijous, amb els mercats del Japó tancats per festiu. L'índex Hang Seng de Hong Kong ha estat un dels que més alces ha experimentat, amb un augment de l'1,77%. Les accions de la Xina Evergrande Group han pujat un 9,25%. Aquests guanys s'han produït després que l'endeutat promotor anunciés que havia resolt les disputes legals amb la China Guangfa Bank, segons Reuters.

  • 16.541,42
  • 0,91%

Les accions de la Xina continental han experimentat pujades, amb el compost de Xangai pujant un 0,33%, mentre que el component de Shenzhen ha pujat lleugerament. El Kospi de Corea de Sud ha guanyat un 1,07% durant les operacions de la tarda.

D'altra banda, l'S&P/ASX 200 d'Austràlia ha avançat un 1%. Les accions de la gran minera BHP s'han disparar gairebé un 3% després que l'empresa anunciés dijous la signatura d'un acord de subministrament de níquel amb Tesla.

L'índex més ampli d'MSCI d'accions d'Àsia-Pacífic fora del Japó ha pujat un 1,17%.

No obstant això, la preocupació per la situació del coronavirus a Àsia-Pacífic pot seguir pesant en el sentiment regional dijous. Els dos estats més grans d'Austràlia han informat dimecres d'un fort augment de les noves infeccions pel virus Covid, mentre que a Indonèsia s'ha registrat un nombre rècord de morts pel virus, segons Reuters.

Els mercats de Japó han estat tancats dijous per ser festiu.

Noticias relacionadas

contador