• Austràlia no es puja al tren dels guanys i acaba pla
cbasia2

Els principals parquets d'Àsia-Pacífic han tancat la sessió de dimarts amb signe mixt, encara que en alguns parquets s'han vist guanys impulsades en gran mesura per la fortalesa del dòlar. El Nikkei ha marcat un màxim d'una setmana, gràcies a la debilitat del ien que ha caigut fins al seu pitjor preu de cinc setmanes contra el 'bitllet verd'.

  • 37.934,76
  • 0,81%

L’ASX200 australià és l'únic que acaba amb pèrdues marginals, pressionat per la caiguda dels metalls industrials i preciosos. A la Xina continental, Xangai i Shenzhen es deixen un 0,20% i un 0,10%, respectivament, tot i que els beneficis de les companyies industrials s'han incrementat un 16,7% al maig, respecte a les xifres obtingudes un any anterior, desafiant les expectatives de desacceleració a causa de l'increment dels costos dels préstecs i el refredament del mercat de compravenda d'habitatges. El Hang Seng de Hong Kong també es deixa un 0,16%.

En altres llocs, el verd s'imposa a Corea del Sud, amb el seu índex de referència, el Kospi, avançant un 0,14%, Malàisia guanya un 0,11%, Bombai es deixa un 0,28% i Singapur avança un 0,35%.

Noticias relacionadas

contador