tencent-music-entertainment-group-a-suivre-a-wall-street
38.356,06
  • 176,60
  • 0,46%

Àsia acaba en vermell una sessió durant la qual la cautela s'ha estès entre els operadors després del tancament de Wall Street de dimecres que va deixar marginals caigudes, entre les pors que la recuperació s'alenteixi, que la Reserva Federal dels EUA (Fed) no comenci el tapering i la preocupació per l'ocupació. A més, les accions de les empreses de joc en línia Tencent i Netease han patit una caiguda per noves accions del govern xinès.

Els títols de les companyies s'han deixat un 5,7% i un 6,98% respectivament, a la borsa de Hong Kong, després que els mitjans estatals xinesos informessin que les dues estaven entre les empreses de videojocs convocades a una reunió amb els reguladors. El Shanghai Composite ha baixat només un 0,15%, però el CSI 300 ha caigut un 0,50%. Hong Kong, on cotitzen molts dels gegants de la tecnologia xinesa, com Tencent, s'ha portat la pitjor part, amb una caiguda de l'1,55%.

El Japó s'ha pres un descans també després de l'impressionant repunt propiciat per les notícies que el primer ministre Yoshihide Suga no competirà per la reelecció. El Nikkei 225 ha baixat un 0,60%, però manté alces de més d'un 5% a la setmana. A Corea del Sud, el Kospi retrocedeix un 1,05%.

El Straits Times de Singapur ha pujat avui un 0,20%, amb un sentiment potser animat per l'arribada del primer vol procedent d'Alemanya sota l'esquema de lliure de quarantena.

En altres llocs, el panorama és mixt. Kuala Lumpur ha caigut un 0,75% a l'espera de la decisió política del seu banc central, mentre que Bangkok es manté sense canvis i Jakarta i Taipei han pujat un 0,20%. Els mercats australians també s'han deixat portar pel nerviosisme sobre la recuperació mundial. L'ASX 200 s'ha desplomat un 1,65%, mentre que l'All Ordinaries ha caigut un 1,50%.

Noticias relacionadas

contador