ep smartphone amb lapp tiktok
Jens Kalaene/dpa-Zentralbild/dpa

ByteDance, la companyia xinesa propietària de l'aplicació TikTok, torna a interessar-se per la borsa de Hong Kong i vol debutar-hi a principis de 2022 malgrat les pressions dels reguladors del gegant asiàtic sobre les tecnològiques cotitzades, segons informa Financial Times.

Una de les fonts consultades pel diari afirma que durant les últimes setmanes l'empresa ha anat abordant les diferents preocupacions de l'Autoritat del Ciberespai de la Xina (ACC) sobre la seguretat de les dades dels seus usuaris.

"Esperem una guia final de ByteDance al setembre. Estan realitzant totes les presentacions davant les autoritats xineses en aquest moment i estan passant el procés de revisió", ha afegit.

ByteDance va arxivar els seus plans originals per cotitzar a l'estranger aquest any, probablement als Estats Units, després que Pequín intensifiqués la seva ofensiva contra els majors grups tecnològics xinesos per presumptes violacions de les normes sobre seguretat i tractament de les dades, incloent-hi una supervisió més estricta de les cotitzades a l'estranger.

A més de les preocupacions de Pequín, ByteDance ha hagut de lidiar també amb les de Washington, que l'any passat van portar la companyia a acordar la seva cotització en un mercat de valors nord-americana com a part de l'acord d'associació negociat amb Oracle per satisfer les demandes de l'Administració Trump, que finalment va ser abandonat.

Noticias relacionadas

contador