trump-donnera-45-jours-au-proprietaire-de-tiktok-pour-le-vendre

Zhang Yiming, cofundador de ByteDance (propietària de TikTok), deixarà el càrrec de conseller delegat i passarà a exercir un nou paper, segons ha informat aquest dijous la companyia.

Un altre cofundador, Liang Rubo, que actualment és cap de recursos humans, assumirà el càrrec de CEO de ByteDance a nivell global i Zhang passarà a exercir un paper clau en l'estratègia al final de 2021.

"Encara hi ha moltes coses que hem de millorar, i crec que una altra persona pot impulsar millor el progrés a través d'àrees com la millora de la gestió diària. La veritat és que em falten algunes de les habilitats que fan a un gerent ideal", va dir Zhang en una nota als empleats.

"M'interessa més analitzar els principis organitzatius i de mercat, i aprofitar aquestes teories per reduir encara més el treball de gestió, en lloc de gestionar realment les persones. Així mateix, no sóc molt sociable i prefereixo les activitats solitàries, com navegar a Internet, llegir, escoltar música i somiar despert amb el que pot ser possible", va dir.

ByteDance va dir que Zhang i Liang "treballaran colze a colze durant els propers sis mesos per garantir una transició al més suau possible".

Noticias relacionadas

contador