cb asia stocks 5 short1
38.460,08
  • 907,92
  • 2,42%

Els parquets asiàtics han tancat amb signe mixt aquest dijous mentre les negociacions comercials entre els Estats Units i la Xina continuen de fons.

El Nikkei 225 japonès ha tancat amb pèrdues del 0,59% mentre que el Topix ho ha fet cedint un 0,83% al tancament de la sessió. Amb tot, Softbank s'ha disparat un 17% després d'anunciar una recompra d'accions de 5.460 milions de dòlars, la seva major fins a la data.

A Austràlia, l’ASX 200 ha tancat amb guanys de l’1,1% mentre que a Corea del Sud, el Kospi ha arribat pla al toc de la campana.

Al front de la guerra comercial, Steven Mnuchin, secretari del Tresor nord-americà, ha qualificat les converses del seu país amb el gegant asiàtic com de "molt productives", a més de destacar que "hi estem posant un gran esforç per complir el nostre objectiu que és aconseguir un acord abans de la data límit".

Finalment, al mercat de divises, el ien japonès s'ha intercanviat en 109,96 respecte al dòlar nord-americà. A més, el dòlar australià ho ha fet als 0,7103 dòlars nord-americans. "El dòlar d'Austràlia està destinat a depreciar-se per sota dels 0,70 després que el seu banc central no vegi pujades de tipus pròximament", ha declarat DBS Group a la CNBC al respecte.

Noticias relacionadas

contador