trumpestadounion
37.934,76
  • 306,28
  • 0,81%

Les borses asiàtiques han tancat en majoria en verd aquest dimecres. Els inversors han agraït el discurs de l'Estat de la Unió de Trump, durant el qual va anunciar la seva propera trobada amb Kim Jong-un, el seu homòleg nord-coreà.

El Nikkei 225 japonès ha tancat amb una avanç del 0,14%, mentre que el Topix ho ha fet deixant-se un 0,05%. A Austràlia, l’ASX 200 ha arribat al tancament amb pujades del 0,34%.

Cal recordar que la resta de parquets asiàtics, entre els quals destaquen els xinesos, segueixen tancats per la festivitat de l'any nou xinès del porc.

Al mercat de divises, el ien japonès s'ha intercanviat als 109,75 respecte al dòlar.

Per la seva banda, el dòlar australià ho ha fet als 0,7145 dòlars nord-americans després del discurs del governador del seu banc central, Philip Lowe, durant el qual no s'ha mostrat molt convençut que hi hagi pròximament una alça en els tipus.

De tornada a Trump, el president dels EUA va anunciar durant el seu discurs d'aquest dimarts que es veurà les cares amb el seu homòleg nord-coreà, Kim Jong-un a finals de febrer per debatre el seu programa nuclear.

Noticias relacionadas

contador