cbasiabaj3 short1

Resultat mixt als principals parquets asiàtics aquest dimarts, després de les caigudes de dilluns, amb els inversors que es mantenen en guàrdia abans dels resultats de les eleccions de mig mandat als EUA.

  • 24,06€
  • -1,11%

El Nikkei ha avançat un 1,14% al tancament, impulsat per les empreses de béns de consum i farmacèutiques; Sumitomo Dainippon Pharma, per exemple, ha pujat un 7,02%, mentre SoftBank ha caigut gairebé un 2%, després de renunciar als guanys inicials i malgrat els sòlids resultats del segon trimestre.

Caigudes també en les borses xineses amb el compost de Shenzhen que ha tancat amb un declivi del 0,36%, mentre el compost de Xangai ho ha fet un 0,23%, després de trencar una ratxa guanyadora de quatre dies aquest dilluns. Les accions de Hong Kong han caigut lleugerament, amb l'índex Hang Seng deixant-se mig punt.

El Kospi SEU de Corea del Sud (+0,61%) ha pujat lleugerament, tot i que Samsung ha arribat a caure més d'un 1%, encara que retalla les seves pèrdues al tancament. El Taiex de Taiwan s'ha deixat un 0,66%, Tailàndia ha avançat un 0,56%, mentre els mercats a Singapur i Malàisia han romàs tancats per un firat.

Al Pacífic, l’ASX200 puja gairebé un 1% i l’NZX50 de Nova Zelanda cau un 0,43%.

Noticias relacionadas

contador