cbasia93 short1
38.274,05
  • -131,61
  • -0,34%

Els parquets asiàtics han tancat en verd aquest dimarts liderats per les fortes pujades del Nikkei japonès (+2,6%). I tot, amb vistes a les nova ronda de converses entre la Xina i els Estats Units que tindran lloc durant els propers dies.

Per la seva banda, el Topix, selectiu també nipó, ha tancat amb un avanç del 2,16% mentre que a la Xina continental els compostos de Shenzhen i Xangai han arribat al tancament de la sessió amb un repunt de l’1,149% i del 0, 68%, respectivament.

A Hong Kong, l'índex Hang Seng ha tancat pràcticament pla mentre que el Kospi sud-coreà ha tancat amb un repunt del 0,45%. Finalment, l’ASX 200 australià ha tancat un 0,3% amunt.

Respecte a la guerra comercial, BoAML ha afirmat a la CNBC que "l'escenari més probable és un acord en el qual no s'imposin nous aranzels en el futur". A més, destaca que "hi ha la possibilitat que es mantinguin les tarifes imposades l'any passat, però és altament improbable que se n'imposin noves".

Al mercat de divises, el ien japonès s'ha intercanviat als 110,49 respecte al dòlar nord-americà, mentre que el dòlar australià ho ha fet als 0,7084 dòlars nord-americans.

Noticias relacionadas

contador