chinese-tech-stocks-are-climbing-after-china-accepts-us-invitation-trade-talks
REUTERS/China Daily
37.934,76
  • 306,28
  • 0,81%

Les borses asiàtiques han tancat amb guanys després de les bones dades macro publicades per la Xina aquesta matinada. El gegant asiàtic ha tornat a deixar un bon sabor de boca entre els inversors, cosa que s'ha sumat a l'empenta que van suposar els resultats de dos bancs nord-americans, JP Morgan i Wells Fargo.

Al Japó, el Nikkei 225 ha tancat amb un avanç de l'1,43%, mentre que el Topix ho ha fet amb un repunt de l'1,47%. A Corea del Sud, el Kospi ha pujat un 0,72% després del toc de la campana.

A la Xina continental, els compostos de Xangai i Shenzhen han avançat un 1,8% i un 1,46%, respectivament. Finalment, a Austràlia l'ASX200 ha cedit un lleu 0,19% arrossegat pel seu sector energètic i bancari.

Les dades macro de la Xina, millor del que esperaven, "són un clar símptoma de que les seves polítiques crediticies estan començant a funcionar i l'enfocament ara se centrarà en les dades d'activitat de març", apunta Rodrigo Catril, estrateg del banc central australià.

Respecte a la guerra comercial entre la Xina i els EUA, Vishnu Varathan, de Mizuho Bank, postil·la que "la positiva evolució de les negociacions poden sumar-se als altres vents de cua per a les economies".

Finalment, al mercat de divises, el ien japonès s'ha intercanviat als 111,98 respecte al dòlar nord-americà, mentre que el dòlar australià ho ha fet als 0,7176 dòlars nord-americans.

Noticias relacionadas

contador