• El Hang Seng tanca pla i abandona els 28.000 punts
cbasia short1

Guanys moderades a les principals places del continent asiàtic en aquesta arrencada de mes en què els índexs es mouen sense catalitzadors, després que la temporada de presentació de resultats a la regió hagi conclòs. El Nikkei tanca un 0,23% amunt, tot i que el ien ha remuntat des de mínims de dues setmanes contra el dòlar.

Al país nipó, les dades macro de la matinada passada no han deixat bona boca, amb el PMI manufacturer d'agost sis dècimes per sota del mes anterior, als 52,2 punts i una caiguda de cinc dècimes també en la confiança del consumidor, fins als 43,3 punts. Xina, així mateix, ha rebut la publicació del PMI manufacturer, amb un resultat per sobre de les expectatives. Les borses del gegant asiàtic pugen un 0,19%, Xangai, i un 0,48%, Shenzhen.

El Hang Seng de Hong Kong tanca pla, després de rubricar el seu millor acompliment mensual des de 2007 i s'allunya del rècord dels 28.000 punts. A Corea del Sud, el Kospi cau un 0,23% i els índexs australià i neozelandès tanquen pràcticament sense canvis. La resta de borses de la regió estan tancades per festivitat local.

Noticias relacionadas

contador