• La setmana passada, el Consell de Seguretat de l'ONU ja va aprovar per unanimitat noves mesures per castigar econòmicament la dictadura comunista
donald trump

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha anunciat aquest dijous abans d'una reunió amb el president afganès Ashraf Ghani a Nova York que aviat s’imposaran noves sancions a Corea del Nord pels seus assajos nuclears i balístics.

L'assessor de seguretat nacional, HR McMaster, va dir que el president farà un "important anunci" en relació amb Corea del Nord

En una jornada en què Corea del Nord protagonitza els debats a l'Assemblea General i el Consell de Seguretat de l'ONU, Donald Trump ha avisat que se'n van "a imposar més sancions a Corea del Nord".

Encara que no en va afegir més detalls, la Casa Blanca va anunciar just després una conferència de premsa amb el secretari del Tresor dels EUA, Steven Mnuchin, a les 15:00 hora local (19.00 GMT). De fet, l'assessor de seguretat nacional, HR McMaster, va dir que el president farà un "important anunci" en relació amb Corea del Nord, encara que no ha especificat les mesures que planteja prendre.

Corea del Nord ha provat míssils balístics i una aparent bomba d'hidrogen durant les últimes setmanes davant les advertències i les sancions econòmiques internacionals.

La setmana passada, el Consell de Seguretat de l'ONU va aprovar per unanimitat noves mesures per castigar econòmicament la dictadura comunista, amb el suport de la Xina i Rússia.

Noticias relacionadas

contador