trump-ratifie-le-plan-de-relance-evite-le-shutdown

Potser Donald Trump ja no té accés al seu Twitter, però encara li queden bales a la recambra. El republicà ha aprofitat un dels seus discursos a la manera antiga per defensar la seva arenga abans de l'assalt al Capitoli, que qualifica d'"apropiada". A més, alerta que el segon impeachment obert en contra seu genera "una immensa ira" en els seus partidaris. Seran novament teloneras aquestes paraules d'un altre vergonyós episodi de la història nord-americana?

En declaracions recollides per l'agència AFP, Trump carrega contra aquest segon judici polític, que en les seves paraules és "absolutament ridícul".

Les paraules del republicà arriben just després que l'FBI reconegui que hi pot haver "protestes armades" pertot als EUA per protestar contra el resultat electoral. L'organització no descarta un nou intent d'assalt al Capitoli. Tampoc un "aixecament" a nivell nacional.

"S'estan preparant protestes armades sls capitals de tots els 50 estats del país des del 16 de gener fins al 20, així com al Capitoli (de Washington) entre el 17 i el 20 de gener", alerta la circular interna de l'FBI, a la qual va tenir accés la cadena televisiva ABC.

El president sortint dels EUA és un personatge tòxic, i així ho demostra que Deutsche Bank hagi esperat la mínima excusa per desvincular-se'n i prometre que no tornaran a fer negocis junts en el futur. Recordem que l'entitat alemanya és el major prestador de la Trump Organization, que gestionen els seus dos fills.

Noticias relacionadas

contador