ep soraya saenzsantamaria 20170226121002
EUROPA PRESS

L'exvicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría ha comunicat aquest matí al president del Partit Popular, Pablo Casado, la seva voluntat d'abandonar l'activitat política i emprendre una altra etapa en la seva vida. "He adoptat aquesta decisió després d'una profunda reflexió i des del convenciment que és el millor tant per a la nova direcció del Partit Popular com per a la meva família i per a mi", argumenta en un comunicat.

"Després d'una etapa de divuit anys d'intensa activitat política només puc mostrar la meva gratitud més profunda. Ha estat una experiència impagable, durant la qual he intentat donar el millor de mi mateixa al Partit Popular i al servei de tots els espanyols. A ells he tingut sempre en la meva vocació política i he procurat amb el meu comportament i la meva feina respondre a la seva confiança", explica.

"He tingut l'honor de treballar amb el president Mariano Rajoy en una gran tasca política que va culminar en un govern que va saber treure el nostre país de la major crisi econòmica de la seva història recent i el pols no va tremolar a l'hora de defensar la unitat de Espanya i els drets de tots els espanyols.

Ha transmès a Casado els seus millors desitjos d'èxit en aquesta nova etapa del partit

"Ha estat un orgull haver pogut participar en aquesta tasca, que sempre figurarà entre els millors serveis que el PP ha prestat a Espanya. Res hauria pogut ser durant aquests anys sense el suport i la col·laboració de tants i tants companys que em van ajudar a portar a terme les diferents responsabilitats que em van ser encomanades i als que avui vull mostrar tot el meu afecte i la meva estima", afegeix al comunicat.

"A ells i als afiliats del Partit Popular que em van donar suport de forma majoritària a les eleccions primàries prèvies a l'últim Congrés del Partit Popular només puc dir-los que m'uneix amb tots un deute de gratitud infinita", argumenta.

Finalment explica que ha transmès a Casado els seus millors desitjos d'èxit en aquesta nova etapa del partit i ha destacat que compta per a això amb la millor organització política d'Espanya i els més lleials militants, entre els quals sempre hi serà.

Noticias relacionadas

contador