ep segunda reunion de las delegaciones negociadoras de psoe y erc en torno a la investidura de pedro
PSOE

No hi ha sorpreses. La propera reunió entre PSOE i ERC serà el proper dimarts 10 de desembre a Barcelona, tal com es va deixar fixat durant la trobada que va tenir lloc entre les dues formacions aquesta mateixa setmana.

Després de la primera reunió entre els dos partits ja es va plantejar com a gest de bona voluntat que la següent vegada es veurien les cares a la capital catalana.

Sánchez segueix sense posar data a la seva investidura, això sí. El president del govern en funcions ha evitat fer-ho durant les converses informals amb periodistes que estan tenint lloc aquest divendres amb motiu del dia de la Constitució espanyola.

Allà hi ha declarat davant els mitjans que aquesta "ens dona eines per resoldre les crisis territorials, i una d'elles és Catalunya". Al seu torn, ha asseverat que "la despoblació serà un altre dels reptes de la nova legislatura" que "espero que duri quatre anys".

Sánchez ha apel·lat també a l'article 45 de la Constitució al qual s'estipulava ja "el respecte a l'entorn per donar resposta a l'emergència climàtica que vivim".

Noticias relacionadas

contador