ep salvador aguilera diputadobaleares
EUROPA PRESS - Archivo

Laura Camargo, Balti Picornell i Aligi Molina són alguns dels 11 membres del consell ciutadà autonòmic de Podem Balears que han anunciat la seva dimissió per "la deriva erràtica de la direcció" i davant la "subalternitat i obediència al PSOE".

Segons informa l'agència EFE, els dimissionaris han ajornat la seva decisió fins passades les eleccions generals perquè no hi influís "ni fos usada de forma interessada".

A Camargo, Picornell i Molina els han acompanyat en la seva decisió Fernanda Caro, Adrián Martínez, Mireia Ros, Aligi Molina, Laura Mariani, Sabina Riera, Antonio Sánchez-Tirado i Ximena de la Vega. Tots ells han signat un escrit al qual s'ha sumat Helena Herrera que va deixar abans la formació lila pels mateixos motius.

El comunicat subscrit per tots ells càrrega més contra "unes línies cada vegada més allunyades dels principis del republicanisme i de la impugnació del Règim del 78". Al seu torn, asseguren que el partit està "deixant pel camí esquinçalls essencials del programa".

Iglesias, mentrestant, segueix a la seva. El líder de Podem es va reunir aquest dijous amb Pedro Sánchez per abordar la investidura del socialista.

contador