• Paraules com 'massacre' o 'terror' són les més repetides per explicar el que ha passat
atentado bcn portadas

El terrorisme ha tornat a colpejar l’Occident. La tragèdia viscuda durant la tarda aquest dijous a Barcelona i durant la nit a Cambrils. La reacció no es va fer esperar i la condemna internacional va arribar des de tots els punts del món, tal com es plasma a les portades dels principals diaris internacionals.

A França, el diari Liberation titula "Terror a la Rambla" acompanyat per la imatge de tres joves als carrers de Barcelona moments després de la tragèdia. Per la seva banda, Le Figaro titula "Barcelona: Espanya colpejada per l'Estat Islàmic". El diari belga Le Soir mostra una imatge d'una ambulància evacuant un dels ferits sota el titular: "Barcelona colpejada al cor de l'estiu".

A Alemanya, el diari Frankfurter Allgemeine titula "Molts morts pel terrorisme al centre de Barcelona" acompanyat d'una fotografia moments després que el terrorista arrasés amb tot el que es va trobar al seu pas a la Rambla. La notícia també ha arribat, com és lògic, fins als Estats Units. El diari The New York Time mostra a la seva fotografia de portada com un dels ferits era atès poc després de l'atemptat i assegura "Almenys 13 morts en un atac amb vehicles en un carrer espanyol". A l'altra banda del país, el Miami Herald titula "Dia de terror: Almenys 12 morts, nombrosos ferits".

'Massacre' és una de les paraules més repetides entre la premsa britànica. Daily Mail titula "Massacre durant les vacances familiars". Per la seva banda Daily Mirror únicament titula "Massacre" acompanyat d'una imatge presa minuts després de l'atemptat a Barcelona. The Guardian titula "El terror colpeja Barcelona".

Els diaris sud-americans també es fan ressò de la tragèdia de Barcelona. El Comercio del Perú titula "Terror a Catalunya" acompanyat d'una part de la portada en fons negre i una imatge després de l'atemptat. El Mercurio xilè titula "Estat Islàmic colpeja Espanya amb un mortal atropellament massiu a La Rambla de Barcelona". Mateixa foto que la utilitzada per O Globo. El diari brasiler titula "El terror mata 13 persones al cor de Barcelona"

Noticias relacionadas

contador