• Els Mossos han abatut els cinc terroristes
  • L'atac es va produir tot just nou hores després de l'atemptat a Barcelona
mapa cambrils
Google Maps

Tot just nou hores que se sembrés el terror al cor de Barcelona, ​​amb un atropellament massiu que deixa per ara 13 morts i desenes de ferits, s'ha produït un altre atac a la localitat de Cambrils, amb un vehicle que ha atropellat diverses persones . Hi ha sis ferits, dos d'ells de gravetat. Cinc terroristes han estat abatuts pels Mossos d'Esquadra, quatre van morir a l'acte i el cinquè resultat ferit, finalment també mort.

L'atac s'ha produït al voltant de la 1 de la matinada a la localitat costanera i especialment turística de Cambrils (província de Tarragona), a una mica més de 100 quilòmetres de Barcelona. Tres dels sis ferits són agents dels Mossos d'Esquadra, segons ha informat aquest vespre el conseller d'Interior de Catalunya, Joaquim Forn.

"Treballem amb la hipòtesi que els terroristes abatuts estarien relacionats amb els fets registrats a Barcelona i Alcanar", han expressat els Mossos al seu canal de Twitter, que han utilitzat durant les últimes 12 hores per informar de tot el que ha passat en aquests atacs.

Els cinc suposats terroristes portaven cinturons explosius. I, de fet, els agents van dur a terme detonacions de manera "controlada". No obstant això, els Mossos han confirmat que aquests cinturons eren d’"explosius simulats".

contador