joe-biden

La carrera presidencial als EUA segueix endavant. D'una banda, qui va ser vicepresident del país amb Obama, Joe Biden, avança Trump a les enquestes de sis estats, en els quals el republicà és castigat per la seva gestió de la pandèmia. Per una altra, l'artista i raper Kanye West ha abandonat la seva candidatura pràcticament abans de començar.

El demòcrata va per davant de Trump a Arizona, Florida, Michigan, Pennsilvania i Wisconsin, amb tots dos virtualment empatats a Carolina del Nord.

Trump està pagant molt cara la crisi del coronavirus. El president continua urgint les ciutats a reobrir els seus comerços per tornar a despertar la major economia del món.

No obstant això, els preocupants rebrots en estats com Califòrnia han obligat a fer un pas enrere i tornar a tancar tots els bars i restaurants, a més d'altres establiments.

El que no sembla que serà rival de Trump és Kanye West. Poc després d'anunciar la seva candidatura, després de dur-se a terme una enquesta els resultats de la qual es van conèixer recentment, el raper ha reconegut que no compta amb els suports suficients per plantar-se a la Casa Blanca, segons informa The New York Magazine.

Noticias relacionadas

contador