ep boris johnson primer ministro britanico
-/PA Wire/dpa

El primer ministre britànic, Boris Johnson, ha començat un confinament després de confirmar-se el positiu en Covid-19 d'un diputat amb el qual va mantenir un contacte estret. Johnson, que ja va passar la Covid a l'abril, no mostra símptomes de moment, però complirà els deu dies preceptius de confinament.

Johnson ha informat aquest diumenge a les autoritats sanitàries per dur a terme el rastreig de contactes després de confirmar-se el positiu del diputat Lee Anderson, segons la BBC.

"Avui m'han notificat des de Proves i Rastreig de Sanitat que haig d'aïllar-me per haver estat en contacte amb una persona que ha donat positiu per Covid-19", ha publicat Johnson a Twitter. "No tinc cap símptoma, però segueixo les normes i continuaré treballant des del Número 10 i liderant la resposta del Govern a la pandèmia", ha afegit.

Aquest confinament dificultarà la seva activitat habitual i no podrà assistir a les sessions de control del Parlament, per la qual cosa la Cambra dels Comuns estudia ja fórmules per mantenir l'activitat remotament.

Noticias relacionadas

contador