theresa-may-ue-brexit 20190408154622

Els experts no creuen que el Brexit vagi a resoldre en la propera data límit fixada el 31 d'octubre. Així ho han manifestat els "alts executius" del sector financer entrevistats per CNBC, que preveuen que la Unió Europea (UE) haurà de concedir una altra ampliació del termini.

Segons l'enquesta realitzada per la CNBC, el 35,6% dels directors financers creuen que l'opció més probable és que hi hagi una altra ampliació del termini del Brexit. Per la seva banda, el 20% considera que Gran Bretanya celebrarà un altre referèndum, mentre que el 26,7% afirma que el país se n'anirà l'octubre amb un acord en marxa.

Només el 2,2% dels enquestats creu que hi haurà un Brexit sense acord a finals d'octubre. Això suposa un destacat canvi en el sentiment des de febrer d'aquest any, quan el 40,7% dels directors financers pensaven que un 'no-acord' era l'opció més probable.

Per regions, els executius assentats a Àsia són els que s'inclinen més per un segon referèndum (60%). En comparació, només el 10% dels directors financers nord-americans i el 6,7% dels executius de l'EMEA van dir que seria necessari un altre referèndum.

Noticias relacionadas

contador