recours-de-la-campagne-trump-contre-le-vote-postal-en-pennsylvanie

Alguns diran que els EUA ha estat la gran guanyadora amb la derrota a les urnes de Donald Trump. Altres no són de la mateixa opinió. Aquest últim és el cas de Deutsche Bank. L'entitat alemanya fa temps que estava buscant una excusa per 'divorciar-se' del republicà, i ara la té davant seu.

  • 16,53€
  • -0,77%

Segons informa The New York Times, Deutsche no farà negocis en el futur amb Trump, especialment després d'arengar els seus partidaris per assaltar el Capitoli el passat 6 de gener.

L'entitat alemanya és el major prestador del republicà amb uns 340 milions de préstecs concedits a la Trump Organization, el paraigua del president sortint dels EUA, que actualment està dirigit pels seus dos fills. Christiana Riley, el cap visible de les operacions de Deutsche en sòl nord-americà, va condemnar el vergonyós episodi viscut al Capitoli a través d'un post a LinkedIn.

"Estem orgullosos de la nostra Constitució i d'aquells que volen protegir-la per assegurar que tingui lloc una pacífica transició de poder", assenyalava Riley. El passat mes de novembre, l'agència Reuters ja va publicar que Deutsche estava buscant formes d'acabar amb el vincle que l'uneix a Trump. Ara, ho té en safata.

Noticias relacionadas

contador