david davis

L'exministre del Regne Unit per al Brexit, David Davis, ha parlat a Bloomberg de la batalla que manté la 'premier' britànic, Theresa May, per tirar endavant el seu pla per a la sortida del Regne Unit de la Unió Europea (UE) i ha assenyalat que no creu que el Parlament britànic vagi a aprovar-lo.

Davis ha assenyalat, a més, que no considera que un 'no acord' per al Brexit porti a una situació de caos i ha precisat que aquest pla de May és "pitjor que l'adhesió a la UE". "El 'no acord' seria menys còmode per a altres països de la UE", ha afegit Davis.

David Davis també ha afirmat que aquest acord no és el millor que Theresa May pot aconseguir. "Hauríem d'haver pressionat molt més Brussel·les", ha dit, alhora que ha anticipat que no espera que hi hagi una lluita de lideratge en el si del Partit Conservador.

Per la seva banda, Theresa May ha reafirmat el seu discurs sobre el Brexit durant una compareixença aquest dilluns davant la patronal britànica durant el qual ha subratllat la seva intenció d'acabar al més aviat possible amb la llibertat de moviments. "Els immigrants europeus no seran capaços de saltar-se la cua i posar-se per davant dels enginyers de Sydney o dels programadors de programari Delhi", ha afirmat.

Noticias relacionadas

contador