ep la vicepresidenta de asuntos economicos nadia calvino antes de intervenir por videoconferencia en
MINISTERIO DE ASUNTOS ECONÓMICOS

La vicepresidenta del Govern i ministra d'Afers Econòmics, Nadia Calviño, ha assegurat que "ignora" la proposta de la ministra de Treball, Yolanda Díaz, sobre imposar un recàrrec de deu punts a l'Impost sobre Societats a les grans companyies elèctriques.

"Ignoro aquestes propostes", ha dit Calviño en la seva intervenció als Cursos d'Estiu de l'Associació de Periodistes d'Informació Econòmica (APIE), a la Universitat Internacional Menéndez Pelayo (UIMP), a Santander. "De vegades veig titulars als mitjans que ens corresponen amb la feina del Govern", ha remarcat.

La vicepresidenta ha explicat que tot l'Executiu està alineat amb la necessitat de tenir un repartiment just de l'impacte que té en els ciutadans les conseqüències de la guerra a Ucraïna "i això implica, per descomptat, gravar els beneficis extraordinaris de les energètiques".

Tot i això, Calviño ha matisat que el Govern el que ha de fer és "trobar l'instrument més eficaç" i veure "quin és l'instrument legal més adequat per aconseguir l'objectiu".

"La visió del Govern és única, clara, i treballem de manera responsable a nivell tècnic per articular les mesures de la millor manera possible", ha afegit.

Noticias relacionadas

contador