ep el presidente del gobierno pedro sanchez de camino a la tribuna para pedir una nueva prorroga del
Pool

"L'horror es torna en ira cap a Pedro Sánchez". Ho diu Bloomberg en un dels seus recents articles d'opinió que analitza la situació que travessa Espanya en temps del coronavirus. "Després d'una sèrie d'ensopegades, el seu Govern està sent cada vegada més i més culpat per la manera de gestionar la crisi", continua el rotatiu nord-americà.

"Haurien de pagar per tot això", assegura a Bloomberg un obrer de 59 anys que resideix barri madrileny del Retiro. De moment, ho estan pagant a les enquestes.

Només un 28% dels espanyols aprova la gestió de Sánchez i el seu govern en aquesta crisi sanitària, comparat amb el 35% fa tres setmanes, segons les dades de GAD3 publicats pel diari ABC aquest dilluns.

En contrast, Bloomberg recorda que l'alemanya Merkel i l'italià Conte sí que tenen més del 60% del suport dels seus votants, segons les recents enquestes. En el cas francès, l'aprovació de Macron es troba als màxims dels últims dos anys.

"En situacions tan extremes, la majoria de països tendeix cap al patriotisme i, al seu torn, a elevar al líder nacional", asseveren des de GAD3. "Això no ha ocorregut a Espanya, principalment per la divisió ideològica que domina el país des de la Guerra Civil a la dècada dels 30", recorda.

Noticias relacionadas

contador