Notícies de política

ep nota informativa primer aniversario del proyecto fotovoltaico de naturgy en espana

Pujar al 'boom' de les renovables? Aquesta és l'estratègia de Bank of America

Les renovables estan de moda aquest inici d'any. Són un dels sectors que més pugen a la borsa espanyola, i el seu recorregut alcista es remunta als dos últims anys. Des de llavors, han quintuplicat la seva capitalització borsària des dels 1.100 milions fins als 5.300 milions d'euros. Però no val amb invertir en qualsevol d'aquests valors, i aquesta és l'estratègia de Bank of America per pujar a una de les megatendències que ha arribat per quedar-se.

trump portada3

Els demòcrates presenten el seu segon 'impeachment' contra Trump

Els demòcrates han complert la seva amenaça. El partit ha presentat aquest dilluns la sol·licitud formal d'obertura de judici polític, conegut popularment com 'impeachment', contra el president sortint del país, Donald Trump. És la segona vegada que inicien aquest procediment, que en aquesta ocasió es basa en la "incitació a la insurrecció" de la qual acusen el republicà.

ep enrique ruiz escudero consejero de sanidad de la comunidad de madrid

Madrid estén les restriccions a 23 zones bàsiques de salut per a l'11 de gener

La Comunitat de Madrid ha anunciat que s'amplien les restriccions a 23 zones bàsiques de salut i 9 municipis, amb efecte a l'11 de gener, fet que eleva el nombre de zones confinades a 41 i les localitats, a 14. El conseller de Sanitat de la Comunitat de Madrid, Enrique Ruiz Escudero, ha destacat l'augment dels contagis a la regió i adverteix que seguiran el ritme ascendent per Nadal.