ep economiamotor- telefonica lanza movistar carespanaconvertirvehiculoun coche conectado
MOVISTAR
4,12€
  • 0,03€
  • 0,66%

Telefónica ha presentat aquest divendres Movistar Car, el servei que "connecta el cotxe per fer-lo més segur i intel·ligent i que està disponible per a tots els usuaris de telefonia mòbil, independentment que siguin o no clients Movistar". La companyia de telecomunicacions ha anunciat aquest projecte amb un cost de 20 euros d'alta i tres euros al mes (IVA inclòs).

Aquells que ho contractin abans del 31 de desembre no hauran de pagar l'alta ni la quota mensual els 3 primers mesos i podran gaudir de totes les funcionalitats del servei durant aquest temps totalment gratis i sense compromisos de permanència.

Un cop contractat el servei, el client rebrà a l'adreça que desitgi un dispositiu que incorpora una targeta SIM i que l'usuari ha d'instal·lar al seu vehicle seguint les instruccions de l'app que prèviament s'ha descarregat al mòbil, des d'on el client gestionarà el servei.

Movistar Car, que estarà disponible per a tots els usuaris de telefonia mòbil, independentment que siguin o no clients Movistar, és compatible amb els cotxes de gasolina fabricats a partir de 2004 i els de dièsel fabricats des de 2005.

Movistar va llançar la web de reserves de Movistar Car el desembre de 2018 i fins ara ha rebut més de 15.000 reserves.

Noticias relacionadas

contador