jose-maria-alvarez-pallete-presidente-ejecutivo-telefonica
Telefónica
4,22€
  • 0,07€
  • 1,73%

A falta de conèixer la reacció del preu als resultats que s'acaben de publicar, la veritat és que el gràfic s'ha deteriorat en excés durant els últims dies.

És rara la setmana que no parlem de la nostra operadora Telefónica, ja que sempre gaudeix de molt interès per part dels nostres lectors i inversors. I estem dient el mateix durant els últims mesos. El preu s'ha estat desplaçant lateralment a prop de sis mesos en un rang de preus comprès entre els 7,20 euros per baix i els 7,80-7,85 per dalt. I dèiem que l'únic que es podia fer era esperar que el títol es decantés per un o altre costat. I la veritat és que amb les caigudes d'aquesta setmana (de moment del 3,5% en l'IBEX) aquest ha perforat amb claredat el suport dels 7,20 euros, ara resistència.

Cosa que no treu perquè ara puguem rebotar fins aquí de nou en forma de retrocés temporal. Però la veritat és que, o molt canvien les coses durant la sessió d'avui, o donarem per perforat el suport en espelmes setmanals, cosa que deixaria la porta oberta al fet que aquest busqui el buit alcista dels 6,86 euros i, fins i tot, els aprox. 6,7 euros (l'amplada del lateral/canal perforat a la baixa). Caldrà estar atents al tancament de l'espelma setmanal...

tef2100519
Gràfic diari de Telefónica des d'agost

Noticias relacionadas

contador