ep elon musk consejero delegadotesla 20190429142611
TESLA - Archivo
539,60$
  • 71,00$
  • 16,53%

Tesla es deixa més d'un 3% en Wall Street. La fabricant de cotxes elèctrics dirigida per Elon Musk cedeix terreny després d'un informe de Morgan Stanley. El banc d'inversions ha rebaixat el preu objectiu davant d'una escenari baixista per al valor, des dels 97 dòlars als 10 dòlars per acció.

Les dues principals preocupacions de Tesla per a Morgan Stanley són, d'una banda, la seva exposició geopolítica (especialment a la Xina amb la guerra comercial) i els alts nivells d'endeutament de la companyia.

Tesla ja va caure aquest dilluns fins a prop dels 200 dòlars després que Wedbush retallés el preu objectiu des dels 275 dòlars fins als 230 dòlars a causa de les distraccions de Musk amb "els seus projectes de ciència ficció" i la capacitat de la companyia per no poder fer front a la demanda del seu Model 3.

Al seu torn, aquest dimarts la fabricant també ha estat rebaixada per Baird, una empresa de serveis financers que ha retallat el preu objectiu del títol des dels 400 dòlars als 340 dòlars. Recentment s'ha sabut que T. Rower Price, un dels que més fort ha apostat per la companyia, va vendre un 81% de les seves participacions en ella durant els tres primers mesos de l'any.

Un inici d'any en què Tesla acumula caigudes del 38%. L'abril, la companyia va anunciar que havia registrat el seu pitjor trimestre pel que fa a pèrdues fins a la data. Els ingressos de la companyia van caure un 37% i, els seus lliuraments de vehicles, un 31%.

Noticias relacionadas

contador