musk portada dentro tesla
173,80$
  • 10,23$
  • 6,25%

Res cau pels segles dels segles sense el seu corresponent rebot. I després del duríssim correctiu de l'últim mes no descartem violents rebots contra tendència.

Que Tesla és un títol baixista (màxims i mínims decreixents) és una cosa que tothom coneix. Però també sabem, o hauríem de, que als mercats res cau sense el seu corresponent rebot o fase de reacció. Fins i tot per seguir caient necessitem d'importants rebots contra tendència. I la veritat és que aquest s'ha deixat un terç del seu valor en borsa des dels màxims de principis d'abril (296,17 dòlars). Aquest dilluns arribava a caure a prop d'un 8% i, almenys, tancava molt lluny dels mínims del dia dibuixant-se un petit 'martell'. I, en teoria, quan tenim aquest tipus de figura després d'una caiguda, el lògic és que estiguem a les portes d'un rebot de curt termini.

Per res estem parlant d'un canvi de tendència, ja que no tenim figura de volta de cap tipus. És més, encara que rebotés (i no dic que ho hagi de fer) cap a la zona de resistència dels 265 dòlars, per on passa la directriu baixista que uneix els màxims decreixents des de desembre, tot seguiria igual. Res hauria canviat dins de l'actual fase correctiva.

tesla210519
Gràfic diari de Tesla des de setembre

Noticias relacionadas

contador