ep tesla duplicaventas trimestrales pero anticipaimpacto negativosu beneficio
TESLA
539,60$
  • 71,00$
  • 16,53%

Tesla (-3%) està investigant l'explosió d'un dels seus Model S quan es trobava aparcat a Xangai, tal com mostra un vídeo compartit a Weibo, el Twitter xinès.

El vídeo en qüestió mostra un Model S de Tesla aparcat i emetent fum, moments abans d'explotar. Encara es desconeixen les causes de l'accident, tot i que la fabricant ja ha anunciat a través d'un comunicat que "hem enviat un equip immediatament per donar suport a les autoritats locals".

Tesla ha apuntat, a més, que "no hi va haver cap ferit" en l'incident, que és ja el 14è que protagonitza la companyia d'Elon Musk des de 2013. I tot, malgrat que l'empresa assegura que els seus cotxes elèctrics són 10 vegades més segurs que un vehicle de gasolina.

La companyia publicarà, a més, resultats trimestrals aquest dimecres a Wall Street. I ho farà després d'anunciar que duplica les seves vendes durant els tres primers mesos de 2019, tot i que anticipa un impacte negatiu en el seu benefici. Una de les incògnites per a la fabricant és el lliurament de vehicles.

La companyia es va enfonsar un 9% el 4 d'abril, dia en què va decebre el mercat amb les seves dades de cotxes lliurats als seus clients. Aquestes xifres, van revifar la preocupació davant una possible disminució de la demanda del Model 3 tot i les rebaixes de preu dutes a terme pels de Musk.

Noticias relacionadas

contador