ep tesla model 3las ultimas pruebaschoqueeuro ncap
EURO NCAP - Archivo
539,60$
  • 71,00$
  • 16,53%

Tesla es dispara un 6,7% a l'obertura de Wall Street. La fabricant de cotxes elèctrics celebra a borsa el seu rècord de lliuraments de Model 3 que li ha permès batre les expectatives del consens d'analistes. En total, la companyia va lliurar més de 95.200 cotxes durant el segon trimestre de l'any.

La demanda de Tesla estava sent una de les grans preocupacions entre els analistes. Els de Elon Musk aconsegueixen així donar un cop sobre la taula quan més ho necessitaven i és que, el 2019, els seus títols acumulen una caiguda del 33% al parquet.

Ara l'objectiu de la fabricant és mantenir aquest nivell de lliuraments i de demanda. Cal recordar que la companyia va anticipar lliurar entre 360.000 i 400.000 cotxes aquest any, unes previsions que va ratificar en un comunicat emès al tancament del primer trimestre.

Des de Wedbush reconeixen que "el futur de l'acció de Tesla és que la seva demanda sigui sostenible i aconsegueixi aferrar-se als beneficis".

La majoria d'analistes han elevat les seves projeccions de lliuraments durant les últimes setmanes en apuntar a mercats clau com Noruega, Holanda i Canadà per fabricants de cotxes elèctrics com Tesla.

I és que precisament a Tesla li falten competidors. Fins al moment, els de Musk miren pel retrovisor altres fabricants com General Motors i Volkswagen, que intenten apostar per un sector clarament a l'alça encara que lluny de discutir-li la quota de mercat.

Noticias relacionadas

contador