• "Realment tindria sentit", apunta el cap de vendes de l'automobilística alemanya
2017-porsche-panamera-driving-action-youtube-700x298

Porsche, el fabricant de cotxes esportius de Volkswagen, se suma a la cursa de la xarxa de transport privat i no descarta la possibilitat de desenvolupar un vehicle volador per a passatgers, segons el propi cap de vendes de l'automobilística alemanya.

  • 139,30€
  • 1,60%

"Realment tindria sentit, si condueixo des de la planta de Porsche a Zuffenhausen a l'aeroport de Stuttgart, necessito almenys mitja hora, amb una mica de sort. Volant només necessitaria tres minuts i mig", ha reconegut von Platen a la revista alemanya Automobilwoche.

Volocopter, Terrafugia i Joby Aviation, algunes de les seves possibles competidores al sector

D'aquesta manera, Porsche s'uniria a altres grans companyies que volen invertir en el disseny i fabricació d'automòbils voladors anticipant un clar canvi al mercat del transport privat. No seria la primera vegada que Volkswagen presenta un projecte d'automòbils voladors. Durant el passat saló de l'automòbil de Ginebra, l'automobilística alemanya va presentar a través d'Italdesign i Airbus un cotxe volador de dues places anomenat Pop.Up.

La revista alemanya afegeix, a més, que els plans de Porsche són atorgar cert control sobre el vehicle a uns passatgers que, no obstant això, no necessitarien carnet de conduir perquè la majoria de funcions de conducció estarien automatitzades.

Els possibles competidors als quals s'enfrontaria Porsche al mercat d'automòbils voladors serien les empreses emergents alemanyes Volocopter, recolzades per Daimler, Lilium Jet i eVolo, a més de les nord-americanes Terrafugia i Joby Aviation.

Noticias relacionadas

contador