ep tesla model s 20210104102105
TESLA - Archivo

Morgan Stanley és encara més fan de Tesla. L'entitat nord-americana no només reitera el consell de 'sobreponderar' la fabricant d'Elon Musk, també li puja el preu objectiu des dels 540 als 810 dòlars per acció. "És 'The Chosen One'", assegura.

  • 170,18$
  • 4,97%

"Des de la nostra última actualització de preus objectius al novembre hi ha hagut diversos desenvolupaments materials elevant les estimacions", assevera Morgan Stanley al seu últim informe.

A continuació, l'entitat cita diversos motius pels quals creu que el preu a què aspira la fabricant és molt més alt. Entre ells, destaquen unes entregues de cotxes majors del que s'esperava durant l'últim trimestre del 2020, la "significativa" ampliació de capital duta a terme per la companyia i, com no pot ser d'una altra manera, el seu salt a l'S&P 500.

"Tesla està tan ben valorada per una raó", afirma Morgan Stanley, que no es tapa a l'hora de mostrar obertament la seva admiració pel model de negoci creat per Musk. De fet, els seus analistes creuen que la companyia té tot el necessari per seguir rendint per sobre dels seus rivals el 2021.

"El mercat sembla haver 'elegit' Tesla, a la qual premien amb majors pujades que els seus competidors", argüeix l'entitat, que veu en la companyia "l'encarregada de liderar aquesta transició (cap al cotxe elèctric) que passa un cop a la vida".

Noticias relacionadas

contador