ep ford mustang mach-e
ERIC CHMIL - Archivo
12,73$
  • -0,07$
  • -0,52%

A Tesla li segueixen sortint competidors. Ford ha ampliat la seva gamma Mustang per primera vegada en 55 anys amb el seu primer tot terreny elèctric, el Mach-E. Aquest nou model de la fabricant nord-americana arribarà al mercat amb una autonomia de fins a 600 quilòmetres.

Segons ha detallat la marca nord-americana en un comunicat, el Mustang Mach-E simbolitza el començament d'una nova era electrificada per a la companyia. Ford haurà llançat 14 models electrificats a Europa per a finals de 2020.

El Mustang Mach-E, que arribarà al mercat europeu a finals de l'any que ve, estarà disponible amb opcions de bateria estàndard (bateria d'ió-liti de 75,7 quilowatts hora) i d'autonomia estesa (bateria de 98,8 quilowatts hora), ja sigui amb tracció posterior o total accionada per motors d'imants permanents. També compta amb tres maneres de conducció: Whisper, Engage i Unbridled.

El Mach-E és la punta de llança de Ford al mercat de cotxes elèctrics. Fins ara, ha invertit 11.000 milions de dòlars en aquesta àrea de negoci. Per a això, ha creat des de zero un equip situat a Detroit al qual anomenen Ford Team Edison.

Això si, Tesla segueix a la seva. Els de Elon Musk ja estan a només un 10% dels seus màxims històrics. Des que va presentar resultats acumula un guany del 37% a Wall Street.

Noticias relacionadas

contador