cena accion gracias menu
39.855,45
  • -
  • -

Els futurs de Wall Street mai dormen. O gairebé. Els principals índexs nord-americans anticipen una lleu correcció del 0,2% després de quatre sessions consecutives en verd. Amb tot, els parquets dels EUA romandran tancats aquest dijous pel dia d'Acció de Gràcies. Aquest divendres obriran, però només fins a mitja sessió.

Com arriba Wall Street a Acció de Gràcies? Pletòric. Les borses nord-americanes han marcat nous màxims històrics ajudats per aquest renovat optimisme aranzelari. Trump ja va afirmar aquest dimecres que l'acord amb la Xina està "en la seva agonia final".

Més concretament, el republicà va declarar que espera "un acord comercial molt important, suposo que es podria dir que és un dels acords comercials més importants". "Està anant molt bé", va assegurar, per afegir més tard que "al mateix temps volem veure que vagi bé a Hong Kong".

Alguns experts no es fiaven del gran moment que viuen les borses als EUA i assenyalen que pot ser un artifici que maquilla la malmesa economia de país. Malgrat això, el PIB va créixer precisament aquest dimecres més del que s'esperava, a l'igual que les dades setmanals d'atur.

Noticias relacionadas

contador