wall street caidas portada

Wall Street torna al vermell després d'un inici alcista i a aquestes del dijous registra caigudes superiors a l'1%. La por a tornat als inversors després de conèixer-se que el Tribunal Suprem obligarà a Trump a mostrar els seus impostos a la Justícia.

  • 38.303,87
  • -

La Justícia assenyala que pot bloquejar ara com ara lliurar els seus registres financers al Congrés, però no als fiscals.

Dins del front empresarial destaca novament Tesla. El fabricant de cotxes és "molt a prop" del nivell 5 d'autonomia, és a dir, el graó més alt d'aquesta mena de tecnologia que també intenten desenvolupar altres gegants com Google amb el seu Waymo.

"Confiem plenament en aconseguir el nivell 5 d'autonomia molt aviat", ha promès Musk durant la ceremonía d'obertura en una conferència anual sobre Intel·ligència Artificial que se celebra a Xangai. "Aquest mateix any", ha indicat.

A l'altre costat de l'Atlàntic, els valors turístics i Telefónica anul·len el rebot de l'Ibex, que cotitza a 7.300 punts. Finalment, a l'Àsia les borses han tornat a tancar en verd liderades per la Xina.

Noticias relacionadas

contador